Last news in Fakti

24 Март, 2017 16:24 1 008 0

ЦСКА бие пред погледа на Гриша Ганчев

  • дюлгеров-
  • кулма-
  • цска-
  • ганчев-
  • монтана-
  • контрола

Червените спечелиха контролата с Монтана

ЦСКА бие пред погледа на Гриша Ганчев - 1
Снимка: БТА

ЦСКА надви Монтана с 2:0 пред погледа на Гриша Ганчев на "Панчарево". Головете за домакините в проверката бяха дело на Кулма в 11-ата минута и Сашо Дюлгеров в 64-ата. Съвсем логично, макар да бе и доста отслабен, тимът на "червените" имаше пълен превес над противника.

Още в 5-та минута ЦСКА можеше да поведе, но удар на Симоа профуча много близо покрай вратата. В 11-та червените успяха да открият чрез Кулма, който засече с глава центриране на Арсенио и не остави шансове на вратаря.

В следващите минути удари на Педро, Ивеля и Пинто минаха много близо до вратата на Монтана, а шут на Меркадо в 28-та минута бе спасен от Конов.

След почивката, в 52-та минута Кулма успя да вкара за втори път, но голът му бе отменен заради засада. В 64-та минута Александър Дюлгеров успя да удвои аванса на червените след хубав удар от малък ъгъл.

В 79-та минута дойде и най-чистото положение за Монтана, след като футболист на гостите нацели гредата след мощен удар от границата на наказателното поле. Това се оказа и последната по-интересна ситуация пред някоя от двете врати до края на срещата и ЦСКА се поздрави с успеха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА