Last news in Fakti

27 Март, 2017 14:27 960 0

Треньорът на Румъния бесен на Кешеру

  • кешеру-
  • дания-
  • румъния-
  • даум

Ако Кешеру беше по-точен, щяхме да водим поне с 2:0 на полувремето, заяви гневно Даум

Треньорът на Румъния бесен на Кешеру - 1
Снимка: БТА/АР

Нулевото равенство с Дания снощи значително намали шансовете на Румъния да се класира за Мондиал 2018. Макар да изостават само с 1 точка от второто място, северните ни съседи имат най-тежка програма до края на квалификациите в сравнение с преките си конкуренти. Селекционерът Кристоф Даум беше много разочарован от резултата и разкритикува нападателя Клаудиу Кешеру. Футболистът на Лудогорец започна като титуляр, но направи три пропуска пред вратата на "червения динамит" и си навлече гнева на германския специалист.

"Новата система сработи добре през първото полувреме. Тогава действахме много интензивно, но след почивката се усети умора и не можахме да се представим на същото ниво. Жалко, защото много ни трябваше победата", заяви Даум, след което коментира и играта на Кешеру.

"Има голяма разлика между мачовете в българското първенство и световните квалификации. В Лудогорец Клаудиу бележи редовно, защото бразилците в отбора създават много положения за него. Освен това, защитниците в България не са толкова подготвени, колкото датските национали. Ако Кешеру беше по-точен, щяхме да водим поне с 2:0 на полувремето", отсече Даум.

Имам близо 1000 официални мача в кариерата си. Постигал съм 12 поредни победи, но съм допускал и серия от 5 загуби. Няма треньор, който постоянно да печели, дори Луческу и Гуардиола", каза още селекционерът на румънците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА