Last news in Fakti

28 Март, 2017 09:36 629 0

Балъков: Казах, че България има потенциал

  • балъков-
  • потенциал-
  • българия-
  • холандия

Записахме важна и напълно заслужена победа над Холандия, коментира легендата

Балъков: Казах, че България има потенциал - 1
Снимка: БТА/АР

Красимир Балъков поздрави националния отбор и селекционера Петър Хубчев за победата над Холандия с 2:0.

"Поздравления за футболистите и треньорския щаб за важната и напълно заслужена победа над Холандия в Световните квалификации!", написа в личния си сайт бившият капитан на националния отбор.

"Още след приятелския мач с Португалия преди година, заявих че футболистите от този отбор имат потенциал, който ще продължи да се развива във времето. Този успех над силен противник е доказателство за това и стъпка по пътя, който трябва да продължи и в предстоящите двубои от групата.

Затова сега е необходима още по-голяма подкрепа от привържениците и вяра в момчетата. Сигурен съм, че те заслужават това и ще го доказват с играта си в предстоящите мачове. Стискам палци!", написа още Бала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА