29 Март, 2017 12:57 929 1

Ники Михайлов проявил геройство срещу Холандия

  • михайлов-
  • контузия-
  • холандия-
  • българия

Вратарят стиснал зъби и играл с контузия срещу Лалетата

Ники Михайлов проявил геройство срещу Холандия - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов е проявил голямо геройство в световната квалификация с Холандия, спечелена от момчетата на Петър Хубчев с 2:0. Стражът на Мерсин е стиснал зъби и е играл с контузия в събота.

Михайлов изпитвал болки в китката на дясната ръка, но въпреки това е настоял да пази срещу холандците. Ако и той беше отпаднал за мача, ударът за България щеше да бъде още по-голям, след като дни по-рано на тренировка тежка контузия получи Владислав Стоянов. Стражът на Лудогорец се подложи на операция и поне половин година ще бъде извън терените.

Другите варианти пред Хубчев за вратарския пост бяха Георги Китанов и Николай Кръстев.

Нито за миг Михайлов не се оплакал от болежките и проявил голямо геройство, опазвайки отлично българската врата срещу Ариен Робен и компания, пише Блиц. Още на следващия ден юношата на Левски посетил столична клиника, където минал преглед, а днес се е качил на самолета за Истанбул. В събота на Михайлов предстои пореден мач за Мерсин, където е несменяем титуляр.

Въпреки натоварената си програма, синът на Борислав Михайлов успя да се срещне и с Кирил Евтимов - основният организатор на турнира "Заедно за Вики". Националът също дари средства, с което благотворителната кампания в помощ на двегодишната Виктория Георгиева беляза голям успех. За лечението на момичето бяха събрани 9100 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХОХХОХО

    1 0 Отговор
    ..ма голям герой ве...Никииии...дайте му Бентли и орден...на смелчагата....