Last news in Fakti

30 Март, 2017 10:28 949 0

Буфон: Италия намери моя наследник

  • донарума-
  • буфон-
  • италия-
  • национален отбор

Донарума е готов за националния отбор, заяви легендарният страж

Буфон: Италия намери моя наследник - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон се изказа ласкаво за стража на Милан Джанлуиджи Донарума, който е определян от всички като негов наследник в националния отбор на Италия. 18-годишният талант записа първия си мач като титуляр за “скуадра адзура” в гостуването на Холандия (2:1). Според Буфон той вече е готов да поеме диригентската палка под рамката в състава на Италия.

“Донарума е чудесен човек и прекрасен вратар с невероятни физически и психологически качества. Той може да ми бъде син, но вече е напълно способен да бъде основен вратар за Милан и за националния отбор. Не за пръв път ми се случва да гледам мач на тима от резервната скамейка. Бил съм там и заради Салваторе Сиригу. Никой не е вечен и е правилно и другите да получават шансове да играят”, смята Буфон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА