3 Април, 2017 11:58 875 0

Ди Мария: И аз псувах съдията като Меси!

  • меси-
  • аржентина-
  • псуване-
  • съдия-
  • наказание-
  • ди мария

Странно е колко бързо му наложиха санкцията, чуди се крилото

Ди Мария: И аз псувах съдията като Меси! - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Пари Сен Жермен и Аржентина Анхел Ди Мария призна, че също е обиждал съдиите на мача с Чили, но е "минал между капките", за разлика от Лионел Меси. Петкратният носител на Златната топка изгърмя за 4 мача и остави националния си отбор без подкрепата си във важната част от кампанията за класиране на Мондиал 2018.

"Най-голямата изненада е колко бързо беше наложена санкцията. В този мач и аз обиждах съдията, сториха го и други играчи. Но от това не излезе нищо, защото те тръгнаха срещу Лео. Най-важното е, че аржентинската федерация прави всичко по силите си, за да намали наказанието", коментира Ди Мария.

Той коментира и евентуалната раздяла със селекционера Едгардо Бауса: "Ние винаги сме обединени и вървим по същия път. Не искам да мисля за слуховете, че треньорът ще бъде сменен".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА