Last news in Fakti

4 Април, 2017 09:42 717 0

В БФС не са получили писмо от УЕФА за ЦСКА

  • цска-
  • писмо-
  • евротурнири-
  • бфс-
  • уефа-
  • колев

Първо трябва да приключи лицензионната процедура, заяви Павел Колев

В БФС не са получили писмо от УЕФА за ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Заместник изпълнителният директор на БФС Павел Колев отрече поя­вилите се в пресата публикации, че УЕФА е изпратила писмо до БФС за евентуалното учас­тие на ЦСКА в евротурнирите. Според информацията на клу­ба била наложена забрана да се включи в международните надпревари през следващия сезон.

"Такова писмо в БФС катего­рично няма. Няма и логика да се очаква нещо, преди да е приклю­чила лицензионната процедура за евротурнирите. Когато завърши - тогава би могло да има някакво становище. Но в момен­та няма", кратък и ясен бе комен­тарът на Колев пред „Тема спорт”.

Той не се нае с прогноза кога ще завърши процедурата, ка­то вероятно окончателна яс­нота ще има към края на месец май. На този етап няма индикации, че ЦСКА може да срещне проблеми с евентуално участие в евротурни­рите.

От "Армията" също така обявиха вчера, че ще заведат дело срещу изданието, публикувало материала за писмото на УЕФА до БФС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА