5 Април, 2017 18:46 873 0

Дора Милева остава синдик в ЦСКА

  • милева-
  • цска-
  • синдик-
  • търг

Трябва да има търг и аз ще го проведа, каза Милева

Дора Милева остава синдик в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева обяви пред „Тема Спорт”, че е взела окончателно решение дали да продължи дейността си в дружеството. След множество обрати и катарзиси, а вероятно и проведени телефонни разговори, Милева възнамерява да остане синдик.

„Трябва да има търг и аз ще го проведа”, каза Милева. На въпрос „Защо се получиха противоречия в думите ви? Веднъж казахте, че се отказвате, после решихте да останете”, тя отговори: „Преосмислила съм си решението. Оставам със сигурност. Трябва да реша кога ще е търгът и да го насроча. Нямам срок да го направя".

"Обмислям къде да бъде, защото опциите са две - или по адреса на длъжника, тоест отново на стадиона, или в канцеларията на синдика, която е в Кърджали. Феновете казаха, че ще бъдат на което и да е било място, така че обмислям в момента”, добави Милева пред „Тема Спорт”.

Тя може да посочи друг адрес за своя канцелария и да премести търга в София. Седалището й в момента е в Кърджали.

Синдикът говори и пред сайта sportal.bg, като си постави крайна цел за провеждането на търга. „Не съм решила точно на коя дата ще бъде търгът, но той ще се проведе до края на месеца. Още малко търпение. Важното е всичко да се обмисли добре, за да няма излишно напрежение”, обяви Дора Милева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА