8 Април, 2017 16:29 1 299 1

Без Барселона футболът ще умре!

  • бен арфа-
  • барселона-
  • меси-
  • иниеста

Бих си плащал да гледам Иниеста и Меси. Кристиано не ми носи емоция, защото е предвидим", отсече Бен Арфа

Без Барселона футболът ще умре! - 1
Снимка: БТА/АР

Крилото на Пари Сен Жермен Хатем Бен Арфа се обясни в любов на испанския шампион Барселона, чиято игра той следи много внимателно.

"За щастие има отбор като Барселона. Без този отбор можем да кажем, че футболът е приключил, той би бил мъртъв", коментира Бен Арфа.

"Барселона е отбор, който може да играе на възможно най-високо ниво, без изобщо де развали спектакъла. А футболът е един спектакъл. Хората идват на стадиона, за да се забавляват. Бих си плащал, за да гледам Андрес Иниеста. Същото бих сторил с Верати. Андрес е подарък, той има магия и никога не знаеш какво ще направи. Когато съм на пейката поне мога да гледам играта на Верати отблизо."

"Меси е като Иниеста, но Кристиано Роналдо не е такъв тип играч. Не усещам никаква емоция, докато го гледам. Толкова е предвидим."

"Човекът, който води Манчестър Юнайтед? Моуриньо е като Диего Симеоне - двамата са пълна противоположност на Йохан Кройф и свободата в играта. Един треньор не трябва да бъде като тях двамата", добави французинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    1 2 Отговор
    Да бе да...Хахаха...