Last news in Fakti

7 Април, 2017 12:29 826 1

Луис Енрике: Иниеста направо гали топката

  • иниеста-
  • барселона-
  • топка-
  • художник-
  • луис енрике

Андрес е като художник, той е гений, коментира наставникът на Барселона

Луис Енрике: Иниеста направо гали топката - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Барселона Луис Енрике сравни капитана на отбора Андрес Иниеста с... художник. Опитният халф изигра пълен мач при победата с 3:0 над Севиля.

"Това, което Иниеста прави не само за Барса, но и за футбола като цяло, е да превърне този толкова твърд спорт в нещо деликатно. Прави го така, все едно е художник", коментира Енрике.

"Той е пример за децата по целия свят. Знам, че иска да играе повече, наясно съм с това, но все още му предстоят още доста години елитен футбол и се надявам, че ще ги изиграе в Барселона. Искам да разбере какво означава да остаряваш в клуб като нашия."

"Чудесно е да го гледаш как играе, как докосва топката. Вижте движенията му. Той знае къде се намират играчите на противника. Той е футболен артист, истински гений", добави Лучо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камагро

    0 0 Отговор
    Нямя спор че е много техничен, може би повече от Меси, ама аржентинеца е по-практичен и не се захласва, докато Иниеста понякога заспива и се увлича като че ли играе в задния си двор