Last news in Fakti

10 Април, 2017 10:27 737 0

Юнайтед ще се бори до последно за топ 4

  • манчестър юнайтед-
  • моуриньо-
  • топ 4-
  • съндърланд

Това увери мениджърът на "Червените дяволи" Жозе Моуриньо

Юнайтед ще се бори до последно за топ 4 - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отписа титлата във Висшата лига, но заяви, че отборът ще се бори до края за място в четворката. "Червените дяволи" спечелиха с 3:0 на терена на последния в класирането Съндърланд и заемат петото място с 57 точки, на 4 точки зад четвъртия Манчестър Сити, но и с мач по-малко.

"Ще се борим, докато е математически възможно. Не можем да спечелим Висшата лига, но Лига Европа - можем. Тази победа днес беше важна, защото отборите пред нас спечелиха вчера", коментира Моуриньо.

Манчестър Юнайтед изостава на 18 точки зад Челси, а в първи мач от четвъртфиналите в Лига Европа ще играе срещу Андерлехт в Брюксел на 13 април.

"Де Хеа има мускулен проблем на бедрото. Днешният мач беше добра подготовка за Серхио Ромеро, който по всяка вероятност ще пази и в четвъртък. Де Хеа сигурно ще бъде готов за мача с Челси", каза още Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА