Last news in Fakti

12 Април, 2017 05:17 1 327 0

Юнайтед изпрати оферта за Левандовски

  • левандовски-
  • манчестър юнайтед-
  • байерн мюнхен-
  • оферта-
  • рашфорд

"Червените дяволи" били готови да дадат торба с пари и Маркъс Рашфорд

Юнайтед изпрати оферта за Левандовски - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед не се е отказал от идеята си да привлече голмайстора на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, информира вестник "Гардиън". Според изданието английският клуб е информирал колегите си от Мюнхен, че е готов да му предложи крупна сума и 19-годишния талант Маркъс Рашфорд за подписа на поляка.

Сумата не се споменава, но се смята, че е трицифрена в милиони евро, което би поставила нов рекорд на трансферния пазар.

Пред ръководството на Юнайтед мениджърът Жозе Моуриньо заявил, че иска единствено и само Левандовски през лятото. Задачата пред "червените дяволи" изглежда почти невъзможна, защото договорът на Левандовски с баварския колос е до 2021 година, а Юнайтед дори не му гарантира участие в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА