Last news in Fakti

14 Април, 2017 18:57 1 458 2

Шарапова: Никой не ме предупреди за допинга

  • шарапова-
  • допинг-
  • федерация-
  • тенис-
  • предупреждение

Рускинята се жалва от ръковоството на Международната федереция по тенис

Шарапова: Никой не ме предупреди за допинга - 1
Снимка: БТА/АР

Никой не ми каза нищо дори и в частен разговор, проблемът е в комуникацията между официални лица и играчи. Мария Шарапова разкритикува Международната федерация по тенис (ITF) за това, че не са я предупредили достатъчно навреме за вписването на мелдония в забранения списък на Световната антидопингова асоциация. Припомняме, че рускинята изгоря с допинг миналата година и временно бе със спрени права.

„Защо някой не ми каза, дори и в частен разговор? Просто говоря за липса на комуникация между официални лица и играчи, която щеше много да помогне за справянето с проблема. Защото те не се погрижиха за проблема с комуникацията, за който говореха после, че били виновни играчите", коментира Шарапова пред "Таймс".

"В крайна сметка вината си е моя, защото години наред взимах едни и същи неща, които бяха позволени, при което в един момент станах прекалено самоуверена", продължи още рускинята.

Шарапова ще се завърне на корта на 24 април в Щутгарт, който е един от трите турнира, предложили й "уайлд кард" - другите са Мадрид и Рим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пожелавам ти победи

    3 4 Отговор
    Успех Марче, много ти се кефя, че разкара балканския Каунь!
    Не ти трябваше такова леке в къщата!
  • 2 Кобилай

    2 0 Отговор
    Дий, коньо, дий!