Last news in Fakti

15 Април, 2017 16:26 1 334 0

Боримиров: Има план срещу Левски!

  • боримиров-
  • левски-
  • лудогорец-
  • цска-
  • план-
  • съдийство

Идеята е да се помогне на ЦСКА, избухна шефът в Левски

Боримиров: Има план срещу Левски! - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров определи като „престъпно” съдийството на Ивайло Стоянов в дербито с Лудогорец в Разград, завършило 0:0. Според Боримиров, има план важни играчи на Левски да бъдат наказани за дербито с ЦСКА след два кръга.

"Към отбора нямам претенции, отборът игра много добре. Един човек имаше против Левски да победи. Не отсъди една чиста 100-процентова дузпа. Знаете, че ни предстоят тежки мачове срещу Дуанв (Русе) и най-вече срещу сборния отбор, името няма да му казвам.

Мисли се в тази насока и се питам дали съдия с такъв ранг има нужното място да свири в "А" група. Днес неговото съдийство бих го оприличил като престъпно. Момчетата играят със самочувствие, но за съжаление явно някои хора днес имаха против Левски да победи. Видяхме отсъжданията. Аз съм разочарован от днешното съдийство. Има ли нужда такива хора да свирят такива класни мачове?

Всички фенове очакват да видят един хубав спектакъл с голове, но видяхте днес какви картони бяха дадени на нашите футболисти, а на отбора на Лудогорец бяха спестени. Просто съм разочарован от съдийството. Имаше за нас чиста дузпа през първото полувреме. На мен ми се видя, че Бурабия първо играе с топката, кракът не е в лицето, а на нивото на гърдите, Пресилен втори жълт и след това червен картон. Имаше остри влизания на играчи на Лудогорец, на тях не беше дадено нищо. Срещу нас е тенденциозно, след два кръга имаме много важен мач за нас, но странични хора са се погрижили да ни бъдат показани картони, за да не могат някои хора от нашия отбор да не могат да вземат участие, коментира Боримиров.

Със съдийството, което досега Стоянов е свирил на нашия отбор, не е показал, че е феърплей и затова нашите привърженици така са настроени към него.

Играта на Левски ли? Хареса ми, държахме се много добре на терена. През първото полувреме ако беше отсъдена дузпата, по съвсем друг начин щеше да се развие мачът. Това ще е пътят на Левски. Ще имаме класни чужденци и всичко друго ще бъде българи и юноши, това е. Ще гледаме да привлечем един или друг класен чужденец, който да прави разликата и ще разчитаме предимно на българи и играчи от школата. Имаме финансови задължения, които искаме да ги изчистим и се нуждаем от време да се адаптираме към нови футболисти, юноши.

Работи се по нови договори за Божидар Краев, Сърджан Лукин и Георги Костадинов, но засега няма развитие.

Когато му дойде времето, ще разберете за Лукин. В момента той оправдава доверието, което му гласува Ники Митов. С такива игри той ще защитава позициите си. Водим разговори със Сърджан. С игрите и през последните мачове показва, че има място в Левски и е въпрос на време. Гошо Костадинов има контузия и затова днес нито е в групата, и не е на терена. Няма повече да се повтарям. На Гошо Костадинов е предложено нещо, което ако не го приема, няма как да го коментираме. Водим преговори с мениджъра на Краев."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА