19 Април, 2017 13:29 1 531 0

Зидан: Роналдо е роден за големи мачове

  • зидан-
  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • байерн мюнхен

Той отговаря на критиците си на терена, заяви французинът

Зидан: Роналдо е роден за големи мачове - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали Кристиано Роналдо след успеха с 4:2 след продължение над Байерн (Мюнхен) от четвъртфинала в Шампионската лига. Португалецът заби хеттрик и класира тима си на полуфиналите.

"В решаващите моменти Ронлдо винаги е на правилното място. Той е футболист за решаващите мачове и моменти. Вкара три гола и заслужава уважение за всичко, което постигна. Кристиано отговаря на критиците си на терена. Днес вкара три попадения и общо пет в двата мача, какво друго да кажа?! Може би феновете вече няма да го освиркват. Понякога и това се случва, но Кристиано не се притеснява", заяви Зидан.

Наставникът коментира и претенциите на гостите за две неотсъдени засади при два от головете на Реал.

"Имали сме много трудни мачове, но днес бе най-трудният. В крайна сметка обаче заслужавахме да продължим. Все пак вкарахме шест гола. Казаха ми, че вторият гол на Байерн също е от засада. Явно съдията е ощетил и двата отбора, но и това се случва във футбола. Без значение червения картон или головете от засади, ние вкарахме шест попадения за два мача, така че заслужавахме да продължим", допълни французинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА