Last news in Fakti

19 Април, 2017 17:24 1 605 3

Робен: Един човек със свирка реши всичко

  • робен-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид-
  • съдия

"Това е лошо за футбола", обяви холандецът

Робен: Един човек със свирка реши всичко - 1
Снимка: БТА/АР

Крилото на Байерн Ариен Робен не е човек, който коментира реферите, както сам казва, но този път направи изключение. Снощи унгарецът Виктор Касай съсипа германския тим, след като изгони незаслужено Видал, а освен това неговите помощници признаха два гола на Реал Мадрид от засада в продължението. Запитан от "Виасат", дали Байерн е бил ограбен от съдиите в този мач, той бе категоричен в мнението си.

"Да, така се случи. Знаете какво е моето мнение относно коментарите по реферите, но за съжаление е много жалко да се види нещо подобно в един голям мач от този тип", обяви той.

"Беше удоволствие да се гледа как два големи отбора играят. За съжаление един съдия реши всичко в този мач със своите решения. Не обичам да говоря за съдиите и не го правя обикновено. Както се казва, всеки прави грешки, но сега те не бяха една и две. В този случай няколкото грешни решения на рефера решиха всичко в този сблъсък. Мачът между Байерн и Реал бе голяма реклама за футбола, но когато той се решава от реферските решение, тогава нещата не са добре".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е верно

    4 13 Отговор
    Глупости !! Гледах мача и решенията на съдията бяха доста прецизни и 50/50 разпределени, Байерн имат 2 удара в очертанията на вратата за 120 мин, Реал 12, Байерн имат 2 гола - дузпа и автогол на С. Рамос
  • 2 Не е верно 2

    4 9 Отговор
    Друг въпрос е че Робен е свикнал да тичка като балерин а това си беше твърд двубой и неговото изкуство не беше на място
  • 3 грешни решения

    1 0 Отговор
    Време е за прецизен софтуер, който да разчита ситуацията с няколко десетки камери, да показва картони и да отсъжда решения!!!
    Така и в БГ ще махнем МАФИЯТА от футбола и ще разкараме хрантутниците от терена!