19 Април, 2017 15:31 1 216 0

Анчелоти: Не може да има толкова сериозни грешки в един мач

  • анчелоти-
  • грешки-
  • съдия-
  • реал мадрид-
  • байерн мюнхен

Головете на Роналдо са от засади, няма червен картон на Видал, изригна италианецът

Анчелоти: Не може да има толкова сериозни грешки в един мач - 1
Снимка: БТА/АР

Реал (Мадрид) елиминира Байерн (Мюнхен) на четвъртфиналите в Шампионската лига. Испанският гранд победи с 4:2 след продължение, въпреки че губеше с 1:2 в редовното време. Два от головете на Реал (Мадрид) обаче бяха от засади, което вбеси треньора на баварците Карло Анчелоти.

"Знам, че във футбола се случват подобни грешки, но не и толкова сериозни. Смятам, че играхме добре и заслужавахме повече от този мач. Тези съдийски решения ни ощетиха много. Вторият жълт картон на Артуро не съществуваше. След това двата гола на Роналдо са от засади. Няма как да сме доволни от това. На четвъртфинал очакваш реферът да бъде по-класен. Или да има видеоповторения. Това са твърде много грешки", заяви Анчелоти.

"Не искам да критикувам съдията. Явно той имаше лош ден. Точка по въпроса. Нямаме късмет. Не знам какво стана. Понякога има трудни решения, при които има съмнение. Тук обаче ситуациите са очевидни. Дори на живо се виждаше", допълни италианецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА