Last news in Fakti

22 Април, 2017 05:14 1 377 0

Чаби Алонсо: Мечтая за последен голям мач

  • алонсо-
  • лам-
  • байерн мюнхен-
  • трофеи

Испанецът се надява да спечели още два трофея до края на сезона

Чаби Алонсо: Мечтая за последен голям мач - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на Байерн (Мюнхен) Чаби Алонсо остана много разочарован след отпадането от Реал Мадрид на полуфиналите в Шампионската лига. След края на сезона той и капитанът на баварците Филип Лаам ще сложат край на кариерите си, но Алонсо иска това да стане не само с титлата в Бундеслигата, но и с още един трофей.

"С Филип сме щастливци, защото през годините изпитахме насладата от това да изиграем голям брой мачове на най-високо ниво. Сега кариерите ни отиват към своя край, но преди това се надявам да вземем участие в още един вълнуващ сблъсък - финала за Купата на Германия. Надявам се това да е последният ми мач", сподели бившият испански национал.

За да стигне до финала, Байерн трябва първо да елиминира Борусия (Дортмунд). Двубоят е следващата седмица на "Алианц Арена".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА