Last news in Fakti

24 Ноември, 2011 16:00 11 921 0

Лига с голи танцьорки заменя НБА

  • нба-
  • локаут-
  • топлес
Лига с голи танцьорки заменя НБА - 1
©ЕРА/БГНЕС

Предвид кризата на баскетбола в САЩ и локаутът в НБА, редица собственици на нощни клубове са решили да вземат нещата в свои ръце и да сформират баскетболна лига от "топлес" танцьорки, съобщава БГНЕС. Идеята е да се върне вниманието към спорта, тъй като сагата в НБА продължава вече почти пет месеца.

В програмата ще участват танцьорки от 23 различни нощни заведения, а отборът на Ню Йорк ще бъде воден от истинска бивша НБА звезда, съобщават медиите в САЩ. Пълният вид на новото първенство ще бъде съобщен през януари. "Хората ще се изненадат когато им кажем кой ни е треньор, защото той е един от великите играчи в НБА", сподели Джиана, състезателка на Ню Йорк.

"Момичетата са много развълнувани. Тренираме здраво. Ще приветстваме треньора във вторник. Чувам, че ще ни кара да загряваме пред журналистите. Нямам търпение да покажа уменията си", добави друга състезателка на Ню Йорк, Скай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА