Last news in Fakti

24 Ноември, 2011 16:40 1 080 0

30-годишният Бербатов е скъп за Галатасарай

  • бербатов-
  • галатасарай-
  • манчестър юнайтед-
  • фатих терим-
  • юнай айсал
30-годишният Бербатов е скъп за Галатасарай - 1
©ЕРА/БГНЕС

Преследването на Димитър Бербатов от Галатасарай е на път да завърши неуспешно, предвид високата цена, която са поставили за играча си Манчестър Юнайтед, съобщават турските медии. Турският гранд от известно време комуникира с британците с искането да привлече българина, като сумата по трансфера, за която се говори е в размер на 10 милиона евро. След последните разговори с Юнайтед, турският тим обаче е бил шокиран от исканията.

Бербатов е поискал 5 милиона евро на година и договор за три години, но не това е изненадало Галатасарай. "Цената е прекалено висока за 30-годишен играч. Тези условия не отговарят на трансфера", сподели президентът на турския отбор Юнай Айсал. Освен него, и техническият директор Фатих Терим е водил разговори с Бербатов и Юнайтед, съобщава БГНЕС. Галатасарай продължава преговорите с "червените дяволи", но предвид липсата на прогрес, трансферът изглежда все по-обречен на неуспех.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА