Last news in Fakti

23 Ноември, 2011 15:18 1 264 1

Според Флетчър Бербатов е фантастичен

  • бербатов-
  • фъргюсън-
  • манчестър юнайтед-
  • флетчър
Според Флетчър Бербатов е фантастичен - 1
©ЕРА/БГНЕС

Попадението на Димитър Бербатов срещу Бенфика ще е началото на още по-добро представяне на българина в бъдеще, смята колегата му в Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър. Флетчър, който също се разписа при равенството 2:2 с португалците, е убеден, че Бербатов тепърва ще впечатлява през сезона.

"Нормално е той да се възползва от този шанс, но хубавото е, че се озовава на стрелкови позиции. Ако го прави, с качествата, които има, със сигурност ще вкарва още голове в бъдеще", сподели Флетчър. "Бербатов е фантастичен играч. Той не се появява в игра, колкото му се иска през този сезон, но продължава да работи здраво на тренировка. Влезе в игра и вкара, а това е много добре за нас. Мениджърът има четирима нападатели и това е от което се нуждаем, за да постигнем целите си през този сезон. Сигурен съм, че Берба ще е важна част от това", добави сънародникът на сър Алекс Фъргюсън.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън също изказа задоволство от представянето на Бербатов в снощната среща с Бенфика в Шампионската лига, съобщава БГНЕС. Бербо отбеляза първото попадение за "Червените дяволи" и асистира за втория гол.

"Той винаги знае какво прави. В момента той не обира лаврите, но винаги си партнира и помага на останалите. Справя се великолепно и тази вечер можеше да отбележи хеттрик. Нямаше много късмет днес, но понякога се случва. Въпреки това, игра чудесно и Дими винаги се стреми към гол. Винаги може да обърне мача, затова и играе за нас", коментира Фъргюсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИРАКЛИ

    0 0 Отговор
    НАЙ ГОЛЕМИЯ,НАЙ ДОБРИЯ.ТОЙ МИ НАПОМНЯ ЗА ЯКИМОВ,КРОЙФ,МАРКО ВАН БАСТЕН.ТЕ ПРАВЯТ КРАСОТАТА ВЪВ
    ФУТБОЛА,А НЕ РУНГЕЛИТЕ!!