Last news in Fakti

2 Май, 2017 13:26 1 662 0

Манчестър Юнайтед ще позлатява Гризман

  • гризман-
  • манчестър юнайтед-
  • атлетико мадрид-
  • заплата-
  • трансфер

Французинът може да прибира по 300 хиляди паунда на седмица, ако премине в тима

Манчестър Юнайтед ще позлатява Гризман - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед ще трябва да направи звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман най-скъпоплатеният играч във Висшата лига, за да може да се пребори с конкуренцията за подписа му и да го привлече, твърди "Дейли Меил".

Освен това е излишно да се коментира, че тимът трябва да си осигури и място в Шампионската лига, за да може да вземе французина както стана ясно още преди броени дни.

Според изданието при трансфер на Гризман тимът ще трябва да плаща на французина по около 300 хиляди паунда на седмица, а стрелецът може да струва на тима за 5 години колосалните 155 милиона паунда, като се вземе предвид и трансферната сума.

Именно нападателят на "дюшекчиите" е най-голямата трансферна цел на Жозе Моуриньо през лятото. Още не е ясно обаче дали отборът ще успее да се пребори с конкуренцията за подписа на стрелеца, а това тепърва предстои да се види.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА