Last news in Fakti

3 Май, 2017 16:32 1 076 0

Симеоне: Реал си заслужи победата

  • симеоне-
  • реал мадрид-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига

Моят отбор игра прекалено слабо, заяви наставникът на Атлетико Мадрид

Симеоне: Реал си заслужи победата - 1
Снимка: БТА/АР

Наставникът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне определи като много малки шансовете на тима си в реванша срещу Реал (Мадрид) след загубата с 0:3 в първия мач.

Аржентинецът каза, че обратът е почти невъзможен, но играчите му ще се опитат да го постигнат и трябва възможно най-бързо да забравят снощната загуба.

"Първото полувреме не беше добро и от двата отбора. Винаги дебнеше опасността, но грешните пасове следваха един след друг и от двата тима. Но те успяха да отбележат. Ние имахме своя шанс чрез Гамейро, но вратарят им спаси.

След почивката задържахме топката, но не създадохме нищо. Те пък използваха добре пространствата, които им оставихме. Футболът е прекрасна игра, в която всичко може да се случи и аз все още вярвам, че можем да продължим напред", сподели още Симеоне и не пропусна да похвали съперника.

Те бяха по-добрият отбор и трябва да ги поздравя за всичко. Оползотвориха шансовете си максимално. Сега ще мисля първо за важния ни мач в първенството, а после ще се концентрирам върху реванша", коментира Симеоне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА