Last news in Fakti

3 Май, 2017 16:56 1 048 2

Ливърпул и Юнайтед в битка за Фабрегас

  • фабрегас-
  • челси-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед

Испанецът напуска Челси през лятото

Ливърпул и Юнайтед в битка за Фабрегас - 1
Снимка: БТА/АР

Сеск Фабрегас най-вероятно ще напусне Челси през лятото, а основни кандидати за неговия подпис са Ливърпул и Манчестър Юнайтед, твърди британското издание Дейли стар. Твърде вероятно е испанецът, за когото лондончани най-вероятно ще искат над 20 милиона британски лири, да предпочете да играе в отбора, който спечели квота за Шампионската лига за следващия сезон.

Фабрегас не само е резерва в Челси, а и ще бъде част от футболистите, с които Антонио Конте ще се опита да се раздели през лятото. Испанецът прибира твърде висока заплата, а има изиграни само десет мача за "сините", в сравнение с 33-те на Нголо Канте и 28-те на Неманя Матич. С неговия трансфер Конте се надява да покрие поне половината от сумата за привличането на Тиемуе Бакайоко от Монако.

Твърде вероятно е и Ливърпул, и Манчестър Юнайтед да играят в Шампионската лига през следващия сезон. Двата отбора имат шансове да го направят през първенството, а за "червените дяволи" резервен план е турнирът Лига Европа. Те играят на полуфиналите срещу испанския Селта Виго, а останалите два отбора са Аякс и Олимпик Лион. Победителят от турнира печели квота за Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Манчестър не може да отстрани Селта, поне с този отбор.
  • 2 въх

    0 0 Отговор
    ТО ПЪК ТОЯ ЕДИН ФУТБОЛИСТ - ДА ТИ УМРЕ ХОЯ! ЧАК ПЪК ДА СЕ НАДПРЕВАРВАТ.
    ПЪЛЕН БЕЗЛИЧНИК, КЪДЕ ЛИ НЕ ХОДИ ДА ИГРАЙ ?!