Last news in Fakti

4 Май, 2017 11:29 1 299 1

Стойчо Младенов с неочакван подарък в Казахстан

  • младенов-
  • жребец-
  • кон-
  • подарък-
  • кайсар-
  • кушербаев

Губернаторът на област Кизилорда подари расов жребец на специалиста

Стойчо Младенов с неочакван подарък в Казахстан - 1
Снимка: БТА

Стойчо Младенов се радва на огромно уважение в Казахстан. Треньорът на Кайсар, който наскоро навърши 60 години, получи покана за вечеря от губернатора на област Кизилорда Кримбек Кушербаев. На тържеството, организирано по случай празника на българския специалист, най-голямото име в града му подари расов млад жребец. Освен това Младенов получи и местна носия, която е известна като пазител на семейството.

По време на вечерята, на която присъстваха всички футболисти, треньори и директори на Кайсар, на видеостена се прожектираха снимки от живота на Младенов. Губернаторът изказа благодарност на българския треньор и му подари сертификата за жребеца.

„Възхитен съм от г-н Кушербаев. Хората в Кизилорда трябва да са горди, че той е губернатор. Откакто станах треньор на Кайсар, г-н Кушербаев прави всичко възможно да се чувствам така, все едно тук съм роден. Той не успя да присъства на празника по случай рождения ми ден и организира специално тържество, което наистина ме трогна. Завинаги ще пазя в сърцето си този спомен. Оставам признателен на г-н Кушербаев за топлото отношение.”, каза Младенов в личния си сайт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    2 1 Отговор
    Те в чужбина хората оценят специалистите. Тук само интриги, интриги и накрая никой не е щастлив.