Last news in Fakti

9 Май, 2017 11:57 1 621 0

Треньор на Барса към Неймар: Не ставай като Роналдиньо!

  • роналдиньо-
  • неймар-
  • унсуе-
  • барселона-
  • конфликт

Напрежение цари в Барселона заради конфликт между дясната ръка на Лучо и нападателя

Треньор на Барса към Неймар: Не ставай като Роналдиньо! - 1
Снимка: БТА/АР

Помощникът на Луис Енрике в Барселона Хуан Карлос Унсуе е сочен за един от фаворитите за треньорския пост през следващия сезон, но по всичко личи, че специалистът ще се размине с работата. Причината е, че той влезе в конфликт с един от играчите, които се смятаха за негови привърженици - нападателят Неймар. Напрежението между двамата дойде като гръм от ясно небе по време на тренировка и покачи градуса в съблекалнята.

Унсуе е решил да скастри бразилеца с думите "ако продължаваш по този начин, ще приключиш като Роналдиньо", критикувайки футболиста за лежерното му отношение в тренировките.

Забележката не се е понравила на Неймар, който е близък с Роналдиньо и не крие силните си симпатии към него. Според вестник "Марка" все повече стават играчите на Барса, които плашат с напускане, ако Унсуе получи поста през лятото. Сред тях вече е и Неймар...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА