Last news in Fakti

11 Май, 2017 15:54 2 954 0

Хирург: Ибрахимович е феномен!

  • хирург-
  • ибрахимович-
  • контузия-
  • тяло-
  • манчестър юнайтед

"Не можете да си представите колко здраво тяло има", заяви докторът, оперирал звездата

Хирург: Ибрахимович е феномен! - 1
Снимка: БТА/АР

Шведската звезда Златан Ибрахимович, който неотдавна претърпя операция на коляното, се намира в превъзходна форма и може да играе футбол на високо ниво още дълго време. Това обяви хирургът Фреди Фу, който извърши интервенцията на нападателя на Манчестър Юнайтед в Питсбърг.

"Не мога да разкрия много детайли, защото мога да имам проблеми с клуба му. Но мога да кажа, че Ибрахимович се намира в отлична форма. Не можете и да си представите колко здраво е тялото му. Това е един от най-силните спортисти, които съм виждал. Може да се състезава на високо ниво в продължение на много години", заяви лекарят пред South China Morning Post.

Ибрахимович ще се възстановява от контузията няколко месеца и отказа да поднови изтичащия си през лятото договор с Юнайтед. Той се закани, че ще продължи кариерата си, но все още не е ясно къде. Твърде вероятно е шведът да заиграе в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА