Last news in Fakti

12 Май, 2017 16:44 1 088 3

Кралев обясни за базите на ЦСКА

  • кралев-
  • цска-
  • бази-
  • емблема-
  • търг

Търгът за емблемата е морален акт, обясни министърът

Кралев обясни за базите на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Министърът на спорта Красен Кралев коментира предстоящите търгове за емблемата и базите на ЦСКА. Министърът говори по време на откриването на турнира за деца на Националния стадион "Васил Левски".

"На нас ни предстои търгът за базите. Там съм се концентрирал като внимание и дейност, така че отговорността за този търг е наша. За емблемата не мога да коментирам. Това е по-скоро един морален акт, решение на фенове, на ръководство. За базите се готвим. Можеше по-рано да се обяви процедурата. Стартирали сме нещо от предния мандат, една процедура, която трябва да бъде довършена. Имотите да се апортират в Национална спортна база, което е дружеството, което управлява спортната инфраструктура. От там ще се направи процедурата за това кой ще стопанисва съоръжението. Да не се ангажирам със срокове, защото правим всичко възможно. Работим, за да се приключи този казус. Неяснотата създава изкуствено напрежение. Цялата процедура трябва да се извърви и всички да се концентрират върху най-важното. Ще следваме законите", коментира Кралев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВО

    4 0 Отговор
    ПЛЕШИВА ТИКВО КОЛКО КИНТИ ВЗЕ ОТ МИКРЕНСКОТО ДЖУДЖЕ
  • 2 гост

    4 0 Отговор
    Мръсен подмазвач и крадец
  • 3 Kradlev

    0 0 Отговор
    Тоя през турско с кеф щеше да носи Чалмата!