23 Юни, 2017 14:28 1 158 0

Дортмунд плаши Барселона със съд

  • дембеле-
  • борусия дортмунд-
  • барселона-
  • фифа-
  • съд

Причината е Усман Дембеле

Дортмунд плаши Барселона със съд - 1
Снимка: БТА/АР

Борусия Дортмунд заплаши Барселона с разследване на ФИФА заради своя талант Усман Дембеле. Младият френски национал е свързван с трансфер при каталунците, но от германския гранд са категорични, че няма да го продават и никой няма право да преговаря с него зад гърба им.
Смята се, че от Барселона са готови да платят 80 млн. паунда на Дортмунд за бившия ас на Рен.

Дембеле има дългосрочен договор с нас и ще планираме бъдещето си на тази основа. Не може да има никакви преговори, в противен случай ще се обърнем към ФИФА“, заяви спортният директор на Борусия Михаел Цорк.

В същото време ,Билд“ разкри, че Дортмунд е поставил ултиматум към голмайстора си Пиер-Емерик Обамеянг да реши какво ще прави с бъдещето си преди започването на летния тренировъчен лагер на 6 юли в Швейцария.

"Ще изслушаме всеки клуб, който е готов да го оцени високо и изрази това финансово“, заяви изпълнителният директор на „жълто-черните" Ханс-Йоахим Вацке. Габонският национал е оценяван на 70 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА