Last news in Fakti

26 Юни, 2017 02:00 1 714 0

Юнайтед се отказва от Роналдо

  • моуриньо-
  • роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • тотнъм

Моуриньо иска на всяка цена головата машина на Тотнъм - Хари Кейн

Юнайтед се отказва от Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предпочита да привлече в редиците на клуба голмайстора на Висшата лига Хари Кейн, вместо Кристиано Роналдо, твърди "Мирър". Последният е усилен свързван със завръщане в тима, но Специалния гледа реално на нещата. Кристиано все още е класа, но е на 32 години и скоро ще тръгне към зенита на своята кариера, докато Кейн е млад и перспективен.

Точно по тази причина той иска ръководството да предложи 100 милиона паунда на Тотнъм за стрелеца, а подобно предложение със сигурност ще накара боса на Спърс Даниел Леви да се позамисли.

Междувременно отборът си действа и по привличането на Алваро Мората от Реал Мадрид.

Другият футболист, който е желан на всяка цена от португалеца, е Иван Перишич от Интер, като в момента е ясно, че текат преговори между двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА