Last news in Fakti

15 Юли, 2017 05:14 2 117 0

Феновете на Юве: Бонучи е един от многото

  • бонучи-
  • фенове-
  • ювентус

"Можеше да си като Буфон", заявиха тифозите

Феновете на Юве: Бонучи е един от многото - 1
Снимка: БТА/АР

Тифозите на италианския хегемон Ювентус излязоха с писмо към Леонардо Бонучи по повод изненадващото му преминаване в големия съперник Милан. Новината дойде като гръм от ясно небе на Апенините, а сделката е на финалната права и се очаква да бъде завършена до края на седмицата.

Ето какво пишат "черно-белите" привърженици с лека редакторска намеса:

"Скъпи Лео, преди 7 години те посрещнахме в нашето голямо семейство. Ти се появи като обещаващ млад мъж. Началото не беше лесно. Преминаването от Бари в Юве е голям скок за добро и лошо. Първата година те критикувахме. Но нещата се промениха. В тези 7 години израсна, превърна се вероятно в най-силния защитник в света. Заслугата за това е твоят професионализъм и Ювентус. Виждахме един от нас на терена. Виждахме истински "бианконеро", който се бори до последно за победата. Носеше ни усмивки, щастие, незабравими емоции".

"Хей, Лео, Юве е вяра, това е любов. Ние феновете обичаме нашите цветове безусловно. За нас това не е въпрос на пари, а на сърце. Лео, ако напуснеш, ще ти благодарим за тези години. Сигурно има причина да си тръгнеш. В миналото сме виждали много звезди да си ходят – Зидан, Ибрахимович и други идоли. Ще ти пожелаем късмет. Но се надявахме тази връзка да приключи по друг начин. Надявахме се да си тръгнеш по специален начин, стадионът да ти каже сбогом, защото приключваш с футбола. Това вероятно няма да се случи, което е много жалко. Можеше да си много повече от просто една от звездите. Името ти можеше да се нареди до тези на Дел Пиеро, Буфон, Платини. Хей, Лео, ще преодолеем напускането ти", се пише в писмото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА