Last news in Fakti

18 Юли, 2017 12:02 1 511 1

ПСЖ плаща 195 милиона за Неймар?

  • неймар-
  • псж-
  • барселона-
  • клауза за откупуване

Французите са изявили готовност да активират клаузата за закупуване на бразилеца

ПСЖ плаща 195 милиона за Неймар? - 1
Снимка: БТА/АР

Ситуацията на летния трансферен прозорец може да стане много интересна, след като от ПСЖ са изявили готовност да активират клаузата за закупуване на Неймар, която е в размер на 195 милиона паунда, твърди "Сън".

Само преди ден от Барселона обявиха, че за кариоката няма оферти, но в крайна сметка парижани могат да направят умопомрачително голяма сделка с каталунците и да счупят всички световни рекорди.

Изданието отбелязва още, че представителите на кариоката дори са установили контакт с ръководството на "принцовете" и двете страни водят усилени преговори.

Италианският трансферен гуру Джанлука Ди Марцио пък твърди в свой материал, че от самия бразилец ще зависи всичко и в крайна сметка той ще реши какво да прави с бъдещето си - да остане в Испания или да замине за Франция.

И макар Лео Меси да е истински ментор на кариоката, самият бразилец вече иска да бъде самостоятелен и да излезе от сянката на гаучоса, за да успее да се превърне във футболист номер 1 в света.

Именно това може да го накара да се съгласи на трансфер във френската столица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гацо Бацов

    3 0 Отговор
    За тая м...ста и шише домашна ракия не давам ...