Last news in Fakti

18 Юли, 2017 20:15 2 949 1

Историческият трансфер е близо! Дават €222 за Неймар

  • неймар-
  • псж-
  • трансфер-
  • барселона-
  • нападател-
  • съгласие

Бразилският национал се е съгласил да заиграе във Франция

Историческият трансфер е близо! Дават €222 за Неймар - 1
Снимка: БТА/ AP

Бразилският футболист Неймар е готов да напусне Барселона в посока ПСЖ, съобщи Goal.com. Испанското издание Sport.es написа, че нападателят вече е приел офертата на французите.

ПСЖ вече изрази готовност и желание да активира клаузата за откупуване на 25-годишния футболист. Тя е за умопомрачителните €222 милиона.

Основната причина за желанието на Неймар да напусне каталунският тим е фактът, че той вече не се чувства щастлив на „Камп Ноу“. Нападателят се е чувствал изолиран в тима на Барселона.

Неймар подписа с каталунците през 2013 година. Тогава той беше привлечен от Сантос за близо €88 милиона. Ако трансферът в ПСЖ бъде реализиран, то той ще е най-скъпият в историята.

Неймар иска да излезе от сянката на Лионел Меси, а не липсва и интерес към него от големи клубове в Европа. Парижани имат нужния икономически ресурс, за да привлекат един от най-добрите футболисти в своя състав.

През последните пет години ПСЖ спечели четири пъти титлата във френското първенство. Голямата мечта на собствениците на отбора обаче е Шампионската лига. С Неймар в състава си парижани могат да си позволят да мечтаят за „ушатата“ купа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    9 1 Отговор
    Аз давам 300еур да ми прекопа куркуруза.