Last news in Fakti

19 Юли, 2017 15:58 1 402 0

Баслер: Мюлер ще търка пейката в Байерн

  • баслер-
  • мюлер-
  • резерва-
  • родригес-
  • анчелоти-
  • байерн мюнхен

Бившият футболист на Байерн Мюнхен с интересен анализ

Баслер: Мюлер ще търка пейката в Байерн - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият футболист на Байерн Мюнхен Марио Баслер смята, че трансферът на Хамес Родригес ще закотви Томас Мюлер на пейката.

"Това със сигурност е един чудесен трансфер. Но Хамес играе на позиции, на които други футболисти искат да са титуляри. Ще бъде интересно как ще се развият нещата с Томас Мюлер", коментира Баслер пред германската телевизия Sport1.

"Мисля, че Томас ще стои често на пейката. Той не играеше редовно от самото начало и през изминалата кампания. Ще бъде интересно как ще бъдат разпределени позициите в отбора. Според мен зад Левандовски ще играе основно Тиаго. По крилата Рибери и Робен са сигурни."

"Остава единствено десетката. Сега идва любимият играч на треньора Карло Анчелоти. Той искаше Хамес на всяка цена. На позицията, на която винаги е играл Мюлер. И затова трябва да считаме Хамес за титуляр", каза още Баслер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА