24 Юли, 2017 16:29 2 198 0

Меси изготвил списък за заместник на Неймар

  • псж-
  • неймар-
  • трансфер-
  • заместници-
  • меси-
  • списък

Фаворити на аржентинеца са Пауло Дибала, Анхел Ди Мария и Осман Дембеле

Меси изготвил списък за заместник на Неймар - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Барселона Лионел Меси е изготвил списък от кандидати, които да заменят напускащия в посока Пари Сен Жермен нападател Неймар, пише испанското издание "Дон Балон". Както е известно, парижани са готови да активират клаузата за откупуване на кариоката и да взривят пазара с невижданите до момента 222 милиона евро.

Смята се, че Лео натиска босовете на Барселона да купят сънародника му от Ювентус Пауло Дибала, който не крие желанието си да играе с един от своите идоли и на клубно ниво.

Останалите опции в списъка на Меси са още един негов сънародник - Анхел Ди Мария от ПСЖ, както и младата френска сензация на Борусия Дортмунд Осман Дембеле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА