Last news in Fakti

25 Юли, 2017 10:03 616 0

Берое и Пирин разделиха точките

  • дунав-
  • берое-
  • негрут-
  • будинов

Двата отбора завършиха 1:1 в мач от втория кръг

Берое и Пирин разделиха точките - 1
Снимка: БТА

Дунав и Берое не можаха да се победят в мач от втория кръг на Първа лига и завършиха 1:1 на Градския стадион в Русе. В началото мачът бе оспорван, като Дунав имаше повече възможности да открие резултата още в първите минути.

Така в деветата минута Карагарен бе близо до гола, но ударът му излезе в аут. Най-чистото положение от началото на мача за русенския тим дойде в 17-ата минута. Тогава топката попадна в Юлиян Ненов, който остана сам срещу вратата и стреля, но в аут.

В 29-ата минута Берое поведе в резултата. След грешка на отбраната на Дунав топката попадна в Серджиу Негрут, който с диагонален шут прати топката в десния долен ъгъл на вратата на Антонов. До края на полувремето Берое беше отборът, който може да съжалява, че не вкара втори гол, тъй като гостите създадоха по-чисти положения.

В началото на втората част и двата отбора имаха своите ситуации. Еуженио от няколко метра не намери вратата на Антонов и стреля в аут. След час игра Хубчев центрира в наказателното поле на гостите, Будинов шутира от непосредствена близост, но топката мина над напречната греда.

През следващите минути последваха пропуски и пред двете врати. Така се стигна до 81-ата минута, когато Карагарен направи красива задна ножица, Перниш изби, но топката попадна в Будинов, който изравни резултата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА