Last news in Fakti

22 Август, 2017 10:25 824 0

Стоилов: Не сме Барса, че да бием с по 5:0

  • астана-
  • селтик-
  • плейоф-
  • шампионска лига-
  • стоилов

"Отпадаме от Селтик", заяви българският треньор на Астана

Стоилов: Не сме Барса, че да бием с по 5:0 - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Астана - Станимир Стоилов коментира предстоящия реванш със Селтик от плейофите на Шампионската лига. Тимът на българина падна с 0:5 в първия мач, а Мъри каза, че няма как Астана да повтори чудото на Барселона (победа с 6:1 след загуба с 0:4) и да продължи напред.

"Селтик на 99 процента ще се класира за груповата фаза в Шампионската лига. Нашите шансове никак не са големи, но всичко може да се случи. Трябва да бъдем реалисти и да кажем, че Селтик продължава напред. Целта ни е да играем добре у дома. Селтик може и да премине през груповата фаза, но първо трябва да видим кои ще бъдат техните съперници. Смятам, че утре ще се получи хубав мач и ще направим всичко, за да спечелим. Със сигурност не искаме да загубим. Ще се опитаме да се представим по-добре в сравнение с миналата седмица.

Ние не можем да правим подобни неща, а Барселона може. Загубата с 0:5 в първия мач може да даде мотивация на нашия отбор. Подготвихме се добре и искам да изиграем добър двубой", каза още българският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА