3 Септември, 2017 01:00 1 175 0

Венгер: Можем да изпуснем Йозил и Санчес

  • венгер-
  • санчес-
  • договори-
  • трансфер-
  • арсенал-
  • йозил

Двамата могат да напуснат Арсенал за без пари

Венгер: Можем да изпуснем Йозил и Санчес - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че му е трудно да коментира конфузната ситуация с Алексис Санчес, чийто трансфер в Манчестър Сити се провали в последния ден на летния трансферен прозорец. Както е известно, чилийският национал остава на „Емиратс“, защото „топчиите“ не пожелаха да се борят докрай за привличането на Тома Льомар от Монако и се отказаха няколко часа преди полунощ на нощта на 30 август срещу 1 септември.

„Все пак, очаквам от Алексис да продължи да играе със същото желание, както и досега. Да, трудно ми е да говоря за тази ситуация. Неговото положение е подобно на това с Месут Йозил. Имаме два варианта – или ще намерим някакъв начин да преподпишем с тях, или те ще напуснат без пари. Очаквам Алексис да помисли за кариерата си този сезон“, каза Венгер в интервю за beIN Sports.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА