21 Септември, 2017 13:58 1 260 0

Челси ще спасява Кавани от Неймар

  • кавани-
  • неймар-
  • челси-
  • скандал-
  • псж

Лондончани ще се опитат да се възползват от раздора между двете звезди

Английският шампион Челси ще се опита да купи голмайстора на ПСЖ Единсон Кавани през следващото лято, съобщава Daily Mail. Лондончани искат да се възползват от скандала на уругвайския стрелец с новата звезда на "принцовете" Неймар. Двамата няколко пъти се сдърпаха по време на победата с 2:0 над Олимпик Лион. Първо се скараха кой да изпълнява фаул, а после и дузпа, която Кавани пропусна.

Според L'Equipe след края на мача нападателите са стигнали и до бой, който е бил спрян от капитана Тиаго Силва и Маркиньос. Sport.es пък написа, че Неймар е настоял пред ръководството на ПСЖ Кавани да бъде продаден.

Челси ще се възползва точно от това, като името на нападателя е свързвано още с Ювентус, Наполи, Милан, Борусия Дортмунд. Но не всички могат да си позволят огромната заплата на Кавани.

ПСЖ пък със сигурност ще заеме страната на Неймар, защото плати за него рекордните 222 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА