21 Октомври, 2017 10:59 12 215 40

Повярва ли българинът на Кубрат Пулев?

  • пулев-
  • кобрата-
  • джошуа-
  • анкета-
  • контузия

Според читателите на Факти.бг, бългаският боксьор не е симулирал контузията си

Боксът е тежък спорт. За него се изисква както здраво тяло, така и психическа устойчивост. Да си сред най-добрите в света е постижение, което малцина са успявали да достигнат. Около върха на боксовата пирамида стои и един българин - Кубрат Пулев. Въпреки, че често е критикуван от знайни и незнайни специалисти, Кобрата е там и това е факт.

Българският боксьор се препъна на последното стъпало преди да стане световен господар на бокса. Това се случи срещу Владимир Кличко, но няма да влизаме в подробности около онзи мач - всичко вече е казано. И когато всички отписаха Кобрата, за когото се твърдеше, че е свършен в бокса, той успя отново да достигне до последното стъпало. Този път опонентът като че ли е доста по-сериозен - британската машина Антъни Джошуа.

За съжаление обаче, Пулев се контузи. Направи го 11 дни преди съдбоносния мач в Кардиф, Уелс. И естествено, в българското пространство тръгнаха какви ли не теории за контузията на Кобрата. От нежелание за бой, заради страх, през номера тип "Кличко", до "Кобрата е свършен". Ние, от Факти.бг, попитахме: "Симулира ли контузията си Кубрат Пулев?". И ето какъв отговор дадохте Вие:

Болшинството от хората, гласували в анкетата, вярват на Кубрат Пулев. Цели 34% са гласували, че Кобрата е наистина контузен и смятат, че българският боксьор не симулира. 28% от анкетираните заявяват, че Пулев се е стреснал от мощта на Джошуа и затова не иска да се бие срещу британеца. 14% смятат, че времето за подготовка на Кубрат е било малко и с този "номер" той се е опитал да удължи препарациите си за срещата. Също толкова хора са убедени, че Кобрата не симулира, защото финансовият аспект от един такъв двубой не е за подминаване и пропускане.

Едно е сигурно - Кубрат Пулев няма да се бие за световната титла на 28ми октомври в Кардиф. Дали е било евтин трик от страна на промоутърите му Зауерланд или Кобрата наистина се е контузил не е от толкова голяма значение. Българският боксьор би трябвало да получи втория си шанс за световна титла, но това ще се случи след може би година и половина.

Плановете на Джошуа са да защити титлата си срещу Такам, а след това да преследва обединяването на всички титли в мач срещу Дионтей Уайлдър. Това означава, че евентуална защита на титлата на IBF срещу Кобрата ще се състои след повече от година. Да стискаме палци на Пулев да се възстанови напълно и да започне подготовка за съдбоносния не само за него, но и за българския спорт мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аааа

    70 13 Отговор
    Българинът повярва , че кобрето се оказа смок !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бесен Язовец

    66 23 Отговор
    Зайо Байо е Кубрат те българите са известни наивници така че не се очудвам щом ни клати един пожарникар 10 г.а те си мислят че е Русия
  • 4 KOkaRItoo

    64 24 Отговор
    Кобра ли е,Ковра ли е нз ама е пълен ама наистина пълен смешник!!!
  • 5 Извън закона

    74 18 Отговор
    Това беше единственият начин да излезе от мача без да приключи с бокса и да остави съмнение че можеше да победи.Сега трябва пак да си намери някой купени спаринги и пак да е претендент )) Егото и простотията са кофти нещо.
  • 6 Васил Кунчев

    45 16 Отговор
    Не знам каква е тази анкета, но под статиите за Пулев чета само негативни коментари, някои са писани и от мен. Пулев няма кой да го чака да стане "готов" да изяде боя. Предвиждам от тук насетне, Джошката да го покани за спаринг партньор преди някой свой мач. Да поблъска подвижен чувал.... не за друго. Англето изначално нямаше желание да си губи времето с този евтин мач, но от разните федерации го задължиха. Предполагам, че целта му е да събере всички пояси на кръста си, затова не се отказа доброволно от този. Както вече писах, ако Джошуа се бие с Уайлдър следващата година, то това означава, че някой ще си загуби пояса/ите. Това означава и задължителен реванш. Там ще се завъртят толкова много пари, че покрай фурора дори Джошуа ще забрави кой е този Пулев и как изглежда. Умрях си от смях при презентацията на проваления мач, как Джошуа се опита да привлече общественото внимание заявявайки, колко опасен бил нашиО. 26 победи, 13 ТКО, нито едно КО. Който не е гледал ТКО-тата на Пулев, да си ги пусне в тубата и да се посмее.
  • 7 Расулюлах

    49 14 Отговор
    Смокчето ше получи пояса купонжия на клуб 33 и плаза хахахахах
  • 8 Чурулик чурулик

    47 11 Отговор
    Можете да видите тренировките на смока по чалготеките из цялата територия на боколандия
  • 9 Иван Господинов

    23 7 Отговор
    И аз съм шубелия така, че му вярвам.
  • 10 Colossus

    37 4 Отговор
    Нашият се оплакваше, че нямал време за подготовка, ми тоя Такам завалията кво да каже, като 10 дена преди мача му съобщават, че трябва да се бие срещу Джошуа
  • 11 Бай хой

    25 8 Отговор
    Защо не отложиха мача за по късна дата ,има такова решение всичко е мъни ,но нашия се на.ра преди да си се свалил гащите и доста намирисва
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 КУЧЕ

    26 11 Отговор
    СМЕШНИК СТРАХЛИВЕЦ ПОНЕ СИ ПРИЗНАЙ ЧЕ НЕ СИ ДОТРЕНИРАЛ ЗА ТАЗИ СРЕЩА
  • 15 Vasik Atanasova

    25 8 Отговор
    КОЙТО ИСКА ДА МУ ВЯРВА
    АЗ ВЯРВАМ ЧЕ С ДЖОШУА НЯМА ДА СЕ СРЕЩНАТ
    А ТО И НЕ ТРЯБВА
    АМА ПОНЕ ЩЯХМЕ ДА СИ СВЕРИМ ЧАСОВНИЦИТЕ
    КЪДЕ Е ЕДИНИЯ КЪДЕ Е ДРУГИЯ
    ДА БЕШЕ ИЗЛЯЗЪЛ И ОБЕДИНИЛ БЪЛГАРИТЕ
    ПУНТА МАРА
  • 16 Vasik Atanasova

    27 8 Отговор
    ТОЙ КАКВО СИ МИСЛИ ЧЕ ДЖОШУА ЩЕ МУ ИГРАЕ КАТО ОНЗИ
    ВЪЗРАСТНИЯ НЕГЪР ЛИ ?
  • 17 MSux

    11 23 Отговор
    Как може да има толкова неадекватни хора не знам. Всички отговори ги разбирам с изключение на номер 4 - супер тъп отговори и не мога да повярвам, че толкова хора са гласували за него.
    1. Какво значи да се уплашиш? Това са хора които имат по 300 битки заедно с аматьорските си години. И от какво може да те е страх? Да не би всеки 2ри бой да завършва със смъртен случай или инвалидна количка??
    2. Аз, който съм никой, веднага се качвам на ринга за 50 хиляди лева сещу Джошуа , да не говорим за 3млн ЕВРО. Бие ми 2 шамара и си прибирам парите.
    Аз лично мисля, че Кобрата няма контузия, но иска по-добра подготовка, защото знае , че няма да има 3ти шанс за световната титла. Парите рано или късно ще си ги вземе , защото е претендент.
    Просто не мога да разбера какъв трябва да си за да вотнеш за номер 4 .
  • 18 Здравко

    27 10 Отговор
    Мноо гнусен тип! Малко му била подготовката? Ами Джошуа нали и той ше има толкова време бе катил? Кво прави преди това? По дискотеките си тренирал!
  • 19 kromeo

    15 11 Отговор
    Свидетел съм , контузи се докато буташе един трамвай останал без електроподаване като част от тренировките си :)
  • 20 Маймунето

    11 21 Отговор
    Мачкаййй Кобра! С теб сме :)
  • 21 Бобката

    24 23 Отговор
    До всички капацитети на спорта Бокс пишещи тук някой от вас занимавал ли се е въобще с някакъв вид спорт като бягането да не те набият не се счита за такъв.Когато излезнете на ринга и ви поотрошат малко тиквите след това давайте мнения кой какъв е.Аман от всичко разбирачи.Факт е че Кубрат е световен спортист и го знаят кой е и това не е хич малко а ми кажете вас кой ви познава за да давате определения.Сигурен съм че 50% от вас и в блока в който живеете не знаят кой сте изобщо.Така че пред компа като седнете сте големи шофьори,бизнесмени ,политици,спортисти и най вече побойници които не се страхуват от никой и нищо а всъщност сте мишки без работа които пишат глупости.И се надявам ако имам много минуси да са от хората открили се в описанието тук.
  • 22 Tyson

    25 13 Отговор
    Абе не разбрахте ли вече,че тая ковра е едно голямо недоразумение.Тръгнал той световен шампион да ми става буахахах

    Коментиран от #36

  • 23 гост

    23 8 Отговор
    о..а се кобрата, нямал време за подготовка, са па се и контузи, или си боксьор или НЕ, Смешко, това ти беше шанса да покажеш, че си боксьор ама..... оака нещата. ще играеш мач за световна титла когато шумар се сьстезава пак, продьлжаваме напред ;)
  • 24 айдутин

    6 14 Отговор
    малеее колко зависливи смешници има тука готови да правят бибитки на черната шпага , а иначе са все горди българи и патриоти
  • 25 Милко

    12 18 Отговор
    Няма никакво значение кака е действителната причина. Важното е след като мачът се случи Кубрат да се предствави максимално добре. Спрете да злословили, чифути долни! Българин няма как да не подкрепя Българина Кубрат!
  • 26 Жоро

    18 6 Отговор
    шубето е голяма работа,пък и като си от село там си оставаш

    Коментиран от #31

  • 27 Опа

    10 19 Отговор
    Отърва Джошуа засега кожата!
  • 28 Гостенин

    16 12 Отговор
    Искам само да подчертая,особено за комплексираните философи,че ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ СПОРТ няма нищо общо нито с детско-юношеския спорт,нито със спорт за всички,нито със спорт за здраве! Спортът за високи постижения е НЕРАЗРИВНО свързан както с науката,така и с методичните и постоянни усилия на дадения спортист.И мога да уверя всички,че НЯМА спортист,който да иска да се контузи.Спортистите го знаят,а нормалните хора ще ме разберат.Кубрат Пулев е български спортист,който вдига БЪЛГАРСКОТО знаме и пее "МИЛА РОДИНО".А усилията,които полага и лишенията,които търпи всеки спортист са огромни.Мисля,че е редно да ги уважаваме.
  • 29 Рая

    5 7 Отговор
    Вярвам му за контузията.
  • 30 Рая

    4 11 Отговор
    Кубрат не е такьв да льже.Единствено ако не се чувства подготвен може да си измисли контузия.Онзи е назобен нагьре.Нашия не.
  • 31 Боляр

    4 7 Отговор

    До коментар #26 от "Жоро":

    Още един клавиатурен по.ерко дето не е помирисвал боксова ръкавица през живота си.
  • 32 Кавказ

    10 2 Отговор
    Един смешник в цирк по малко е Кобрата
  • 33 Луи дьо Фюнес

    2 8 Отговор
    Срамно е това което коментирате! Професионалният сорт, не е 3349да си играете на "пиш пиш, малайче"! Нека някой от вас, се качи на ринга, та да му видим оцапаните потур и! Успех" Кубрат!!!
  • 34 Луи дьо Фюнес

    2 8 Отговор
    Срамно е това което коментирате! Професионалният сорт, не е 3349да си играете на "пиш пиш, малайче"! Нека някой от вас, се качи на ринга, та да му видим оцапаните потур и! Успех" Кубрат!!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Българин

    2 10 Отговор

    До коментар #22 от "Tyson":

    Ей нямате спиране ,само плюете какви българи сте бе .
  • 37 След

    8 1 Отговор
    Една година и кусур нашия ще е още по стар и дебел.Загубата ще му е сигурна както и милионите за загубилия,но ще се пробва много ясно това са три милиона за 20 минути
  • 38 Извън закона

    14 4 Отговор
    Прави сте за спорта и за патриотите,за българите но тези които пишат за Кубрат едва ли го познават лично и не знаят всъщност какъв лош човек защитават но на фона Бойковата държава е нормално мутрите,дрогите,куките да са патриоти спортисти политици и т.н

    Коментиран от #39

  • 39 Петър

    10 2 Отговор

    До коментар #38 от "Извън закона":

    Кой му се връзва вече на приказките на този измислен боксьор?
  • 40 Mariec

    4 0 Отговор
    Добре се коментира,но защо ни се отвлича вниманието с нещо силово,което се води спорт,вместо с други по-умни неща,с това,че всичко свестно остава на заден план.парите са важни,но не е всичко на този свят.