26 Октомври, 2017 12:26 821 0

ЦСКА ще бие шута на Меркадо

  • меркадо-
  • форма-
  • цска-
  • заговор-
  • белчев

Треньорското ръководство не е впечатлено от еквадореца

ЦСКА най-вероятно няма да задържи в отбора Кевин Меркадо, пише "24 часа". Договорът на еквадореца е до края на годината и треньорското ръководство е решило да не се възползва от услугите на крилото.

Меркадо, както и повечето от останалите му съотборници, разочароваха с изявите си при измъчената победа с 3:1 над Ботев (Враца) в осминафинала за Купата на България във вторник вечерта на „Армията“. 22-годишният нападател дойде при „червените“ през февруари и от тогава в 24 официални мача е отбелязал само един гол.

Освен това на 170-сантиметровия еквадорец вече е намерен заместник. ЦСКА е постигнал договорка с холандския офанзивен халф от суринамски произход Роланд Алберг, който действа също по лявото крило. 27-годишният футболист на Филаделфия трябва само да мине медицински прегледи, за да бъде задействан договорът му през зимата.

След мъката срещу тима от Враца, който е втори във Втора лига, и трите поредни равенства за първенството преди това, голяма част от феновете на ЦСКА съзряха заговор от страна на тарторите в тима срещу старши треньора Стамен Белчев. Според мнозина наставникът е „изтървал“ съблекалнята и опитните играчи са срещу него, като искат той да бъде сменен.

Интервютата на Станислав Манолев и Кирил Десподов, които публично след края на дербито с Левски (2:2) си позволиха да коментират треньорските решения, според феновете говорят за бойкот от страна на някои от играчите.

ЦСКА започна подготовка за първия мач от второто завъртане в Първа лига, който е срещу Славия от 17,30 ч на „Армията“ в събота. Всички футболисти в тима са здрави и на разположение на Стамен Белчев. На линия за Славия е и полузащитникът Кристиян Малинов, който изтърпя наказанието си за натрупани картони срещу Ботев (Враца).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА