30 Октомври, 2017 05:15 1 299 1

Ганчев бие шута на Белчев при загуба от Лудогорец

  • ганчев-
  • белчев-
  • славия-
  • цска-
  • стоилов-
  • фенове

Главният мениджър Стойчо Стоилов разочарован след минималната победа над Славия

Публиката на ЦСКА показа оценката си за играта на отбора срещу Славия. Част от зрителите на стадиона на няколко пъти си послужиха с освирквания, за да изразят мнението си за представянето на тима. Такива се чуха както по време на мача, така и след неговия край.

Недоволството на публиката започна малко след началото на второто полувреме, когато се усети, че ЦСКА не успява да наложи натиск и да затвърди преднината си, а вместо това заигра по-прибрано.

Колкото повече време минаваше, толкова по-нервни ставаха и привържениците. В същото време стана ясно, че смяната на Антон Недялков в 65-ата минута, когато на негово място се появи Дюлгеров, е била принудителна. Той е получил удар при единоборство със съперник.

Бранителят е опитал да продължи въпреки болките, но се е наложило да излезе от игра. Недялков ще премине прегледи, които да покажат какво точно е състоянието му и дали то ще му попречи да вземе участие в двубоя с Лудогорец.

ЦСКА гостува в Разград на 5 ноември, неделя, от 18:00 часа, а главният мениджър на тима Стойчо Стоилов очаквано бе в лошо настроение след края на мача със Славия. Той изобщо не се спря пред медиите, а говореше с тях, докато се придвижваше от ВИП залата към съблекалнята на отбора.

"Доволен съм само от трите точки", каза Стоилов, а на въпрос на какво отдава спада в резултатите и играта на тима, той отговори:

"Питайте треньора, защо аз трябва да отговарям?! Ще видим другата седмица дали можем да победим Лудогорец. Предполагам, че напрежението се дължи на резултатите в последно време. Няма от какво друго да е породено".

"Рецептата за излизане от ситуацията е само победи. Те ще дадат самочувствие на футболистите. Сега поне взехме трите точки", коментира още Стоилов, цитиран от „Тема спорт”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    5 4 Отговор
    Лудогорец където хване чорбата ще я бие. Само на македонския Стойчо не му е ясно.