17 Ноември, 2017 12:59 2 787 10

Илиана Раева отговори на Волгин

  • раева-
  • волгин-
  • григор димитров-
  • танев-
  • мнение

Шефка на Българска федерация по художествена гимнастика нарече журналиста "мишка"

Илиана Раева обяснимо отвърна гневно на Петър Волгин, позволил си да напише скандален коментар срещу Григор Димитров. Съпругата на Наско Сираков и шефка на Българска федерация по художествена гимнастика отвърна на журналиста, когото нарича "мишка". Раева сподели в социалната мрежа мнението на Лъчезар Танев пред "Блиц", който вчера също защити първата ни ракета и изказа своята позиция по горещата тема.

Публикацията на Илиана Раева във "Фейсбук":

"Кой си ти бе, Петър Волгин?! Е, много ме разсмя! Мнооого!
Мишката църка да заглуши Лъва! Колко трябва да е твоят интелект, за да изръсиш тая простотия за Гришо и големите шампиони на България?!
Даже и само на снимка да видиш Гришо или някой от многото велики спортисти на България, трябва да скачаш и да отдаваш почест!
Карикатура...
Браво, Лъчо!
Обичам те!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    23 8 Отговор
    Илиянчето е надута но тоя път уцели 10-та... А Волгин си постигна неговото - да го забележат.
  • 2 BGL

    25 15 Отговор
    Напоследък много хора около БСП започнаха да плюят по българския народ, това показва, че те мразят България и обичат само любимата си Русия.

    Коментиран от #4

  • 3 Da be da

    13 24 Отговор
    А на тази пък кой и дава право да раздава квалификации за малкото останали интелигентни хора в Бг? Те от такива като нея бягат от Бг, а ако са тук не могат да виреят. А пък то е и логично точно някаква бивша спортистка (на която трябвало да козирувам, моля ви се...) да се засяга от някои обективни истини. А доколкото за Григор - той всъщност за и от името на България ли играе? Не беше ли той, който отказваше да говори с български журналисти? И накрая - ако трябва да се гордеем само с едните спортисти - жална и майка на България! Като че ли няма да е зле да имаме наистина някакъв стойностен повод за гордост...
  • 4 Алоооооу

    12 10 Отговор

    До коментар #2 от "BGL":

    80-те%! Ти май нещо не си схванал за какво иде реч въобще, а? Просто ти е заръчано да плюеш БСП, Русия и всичко около тях, а? И какво печелиш от това, дали се замисляш?
  • 5 Това е България

    14 6 Отговор
    Модели, плейметки, спортисти, чалгаджии, мутри - това е България днес. И ако някой се осмели да им излезе насреща - лошо.... Обаче така държава не се прави. Поне не от гореизброените...
  • 6 Пеньо

    19 11 Отговор
    Браво Илиана! Навря мишката обратно в дупката! Там му е мястото!
  • 7 Гост

    11 25 Отговор
    Браво на Волгин - казва нещо което много хора мислят !!!
  • 8 Наско

    7 9 Отговор
    Илияна е поредното тъпо надуто парче което се мисли за голяма работа.
  • 9 гост

    12 7 Отговор
    Поредните тъпи парчета сте платените червени драскачи , а ако ми кажете само един човек на запад който знае кой е Волгин , ще призная , че има смисъл от него , само че има милиони които знаят кой е Григор и на всеки мач , да не говорим победа се обявява БЪЛГАРИНА Григор Димитров и се вее Българското знаме , а тъпотиите на Волгин са всеизвестни и неразбираемо защо продължават да се излъчват !
  • 10 ddd

    5 0 Отговор
    "... Григор играе с България в сърцето си. Не знам как го приемате във вашата страна, но отстрани изглежда така. Григор е горд българин и мисля, че всички в тази държава трябва да се гордеят с него. ..."
    Раж Мирза, Автор: topsport.bg, 20.11.2017