Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 12:26 1 847 0

Моци и Марселиньо недоволстват от Херо

  • моци-
  • марселиньо-
  • херо-
  • тактика-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • истанбул башакшехир

"Не знам защо трябваше да ги чакаме", заяви бразилецът

Асът на Лудогорец Марселиньо коментира след поражението от Истанбул Башакшехир с 1:2, че не знае защо "орлите" са чакали своя съперник в защита през първото полувреме.

"Изиграхме много лошо първото полувреме. През втората част пресирахме. Резултатът е лош за нас. Нямахме шанс. Искахме да се класираме днес за следващата фаза на Лига Европа", коментира Марселиньо.

"През второто полувреме играхме в атака и мислихме за победа. Когато играем в атака, съперникът има респект и уважение. Тогава резултатът е друг. Не знам защо ги чакахме", съжаляваше още бразилецът.

"Имаме шансове. Добър отбор сме. Отиваме в Германия, за да постигнем добър резултат. Няма да ни е лесно, но ще направим всичко възможно, за да се класираме", добави Марселиньо.

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци заяви: "Първото полувреме не играхме добре. Трябваше през целия мач да играем както през последните 45 минути. Имаше и малшанс".

"Знаехме, че Истанбул не дойде с най-доброто и трябваше да се възползваме. През първото полувреме действахме прекалено изчаквателно. Можехме да спечелим трите точки. Ако играем както през второто полувреме, можем да победим Хофенхайм в Германия”, заяви Моци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА