Last news in Fakti

1 Декември, 2017 01:00 1 620 0

Ракитич: Дано никога не видя Неймар в Реал

  • барселона-
  • неймар-
  • ракитич-
  • реал мадрид

"Ако имах вълшебна пръчка, щях да го върна в Барса", споделя хърватинът

Халфът на Барселона Иван Ракитич изрази сподели, че се надява суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар никога да не премине в Реал Мадрид. Хърватинът добави, че му се иска да има вълшебна пръчка, с която да върне бразилеца при каталунците.

"Това, което получаваш от Барселона, не може да го имаш в друг клуб или град. Липсва ми Неймар не само на терена, но и в съблекалнята. Само той може да каже, дали изпитва същото. Бих искал сега Неймар да е в отбора. Ако имах вълшебна пръчка, щях така да направя, че той да се върне. Желая му всичко най-добро. Но се надявам, че никога няма да го видя с фланелката на Реал Мадрид, но във футбола никога не знаеш какво може да се случи", каза Ракитич.

Припомняме, че бащата на Неймар не отрече информациите, че най-скъпият футболист на планетата може да премине в европейския клубен шампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА