6 Декември, 2017 16:28 1 789 1

Гонзо: Чужденците да научат български език!

  • гонзо-
  • чужденци-
  • българия-
  • левски-
  • черно море

"Не бих се върнал в Левски в този момент", заяви легендата на "сините"

Любимецът на "сините" фенове Георги Иванов-Гонзо даде интервю пред Канал 3. Бившият голмайстор, треньор и спортен директор на Левски разкри, че към този момент не би се върнал на стадион "Георги Апспарухов". Рекордьорът по голове във вечното дерби се присъедини към всеобщото мнение, че Левски не играе красив футбол под ръководството на Делио Роси, но е убеден, че италианецът ще промени отбора след Нова година. Ето какво каза още Гонзо за Черно море, Левски, Боримиров и битката за титлата:

"Първото нещо, което ме накара да напусна Черно море беше четирите загуби. Не съжалявам, че си подадох оставката. Смятам, че направих доста за Черно море. Отборът има качествата да бъде в топ 6 и сега ме изненадват резултатите, които има и начинът, по който играе.

Черно море преди мача със Септември имаше трима човека в мъжкия национален отбор, един в алжирския национален тим, двама в юношеския и един в младежкия. Имахме проблеми в тренировъчен план, отборът нямаше мотивация и желание за работа, и нормално като има някакви вътрешни проблеми да не се получават нещата. Напуснах заради някои футболисти. В Черно море има футболисти, които са свикнали да няма напрежение. Напълно нормално е когато дойде треньор, чиято цел не е отборът да стане осми или девети, да има напрежение. Разделих се нормално с всички.

Един човек, за да работи максимално добре, трябва да е отпочинал добре. Последните четири години постоянно се занимавам с правене на отбори, освобождаване на футболисти. В един момент започваш да изпитваш недоволство от футбола.

Не съм човек, който може да работи с всеки, който му се обади. Нямам зор да работя на всяка цена. Ще работя тогава, когато видя сериозен проект.

Никой не ме е търсил от Левски. Няма шанс да се върна на „Герена“.

Даниел Боримиров е отдаден човек и обича децата. Единственото, което трябва да направи е да си превъзмогне достойнството, защото от спортен директор да отидеш директор на ДЮШ ...малко хора могат да го приемат. Той при всички случаи ще бъде полезен.

При Делио Роси Левски също има проблеми в играта си. Смятам, че всеки, който наблюдава Левски, не е доволен от играта на отбора. Но за всяко нещо трябва време и съм убеден, че визитката на Делио Роси ще промени отбора след Нова година.

Левски е клуб, в който освен победа, не се приема друг резултат. И когато вече толкова години не е ставал шампион, независимо какви са причините, всеки един фен очаква това и е нормално напрежението да е по-голямо.

Не вярвам на някой да му харесва футболът, който играят "сините" в момента. Хората обичат футбол с повече ситуации и голове. Оценките и мненията за Делио Роси трябва да се дадат на пролет, не сега.
Българите сме такива, че като дойде чужденец започваме да го гледаме по друг начин. В Левски като дойде сърбин треньор и почваме да говорим на сръбски, като дойде англичанин - започваме на английски.

Щом идва треньор, той трябва да говори български. Има чужденци, които по две години играят в България и не могат да кажат две думи на български. Не трябва чужденците да са с приоритет пред българските играчи. Левски не е готов за титлата, защото отборът е в процес на изграждане.

Към Димитър Димитров нямам лоши чувства, няма конфликт между нас. Битката за титлата ще бъде между три коня, като единият, в лицето на Лудогорец, има предимство.

Смятам, че напускането ми от Левски и от Черно море е много правилно решение за мен. Люпко Петрович показа как трябва да се работи в Левски. Отборът можеше да стане шампион с него.", заяви Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    2 1 Отговор
    Гонзо също требва да учи български. Ма се съмнявам че ше успее да премине за трети клас.