Last news in Fakti

13 Декември, 2017 10:58 3 302 6

Левски бие шута на Роси, кани Илиан Илиев

  • левски-
  • роси-
  • илиев-
  • смяна-
  • треньор

"Сините" много скоро може да имат нов треньор

Илиан Илиев отново е вариант за треньор на Левски. Колкото и от клуба да твърдят, че Делио Роси се ползва с безрезервно доверие, това съвсем не е така. Неслучайно в неделя новият спортен директор Асен Букарев спомена, че атаките за смяна на Делио Роси са непрекъснати и идват от всички страни.

Това е, за да може все пак той да има някакви аргументи, когато дискутира треньорския въпрос със собственика на клуба и останалите акционери, между които и Даниел Боримиров, който напоследък не криеше критиките си към Делио Роси.

А така наречените атаки не са просто подхвърлени във въздуха. Това е мнението на голяма част от ветераните и легендите на Левски, между които и най-влиятелните. Същото е и сред феновете, въпреки че там има разделение, което обаче видимо е в полза на тези, които искат нов треньор за "сините".

Спорно е каква е идеята за привличането на Илиан Илиев, дали да е сега през зимната пауза или в течение на пролетния полусезон.

Илиан Илиев обаче би срещнал сериозна съпротива от организираните привърженици на Левски. Той не един и два пъти вади антипатиите си към Сектор Б, заради това, че веднъж спряха клубния автобус на връщане от Гоце Делчев. Като треньор на Локомотив Пловдив той дори направи характерен обиден жест към сините ултраси придружен с цветуща псувня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОДОР СТОЯНОВ

    10 1 Отговор
    ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕТЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ, ЧЕ ФУТБОЛИСТИТЕ ИГРАЯТ, НЕ ТРЕНЬОРА!ВИЖТЕ СИ КЪЩИЧКАТА И ЖИВУЩИТЕ В НЕЯ!
  • 2 Зоро

    4 3 Отговор
    Лудогорец е виновен.
  • 3 Иванчо

    2 3 Отговор
    И откъде идва тази информация ? Обикновено ми цитирате "Меридиан мач", на който и датата не е вярна. Ама и вие станахте едни жълтурковци.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гощо

    3 0 Отговор
    До кога ще ни занимавате с някакво посредствено отборче от покрайнините на София!?!?!

    Коментиран от #6

  • 6 Иванчо

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "гощо":

    Знаеш ли защо е в покрайнините ? Защото любимите на ЦДНА комунисти още с идването си, пардон - превземането на властта, отнемат безцеремонно терените на Левски в центъра, които са били частна собственост (!), за да ги дадат на уродливото създание