12 Декември, 2017 15:03 1 495 6

Мъри: Левски е напълно посредствен отбор

  • левски-
  • мъри-
  • стоилов-
  • титла-
  • критики

"Този тим няма никакви шансове за титлата", заяви Стоилов

Главният виновник за “Синята приказка” Станимир Стоилов определи като “посредствен” настоящия отбор на Левски и бе категоричен, че селекцията на Делио Роси няма абсолютно никакви шансове да се пребори с Лудогорец и ЦСКА-София за титлата. Мъри изрази недоволството си и от действията на ръководителите на “Герена”, като обяви, че много от тях говорят небивалици и само се оправдават.

“Проблемите на Левски започват от спортно-техническото ръководство и стига до представянето на терена. Не се назначават точните хора на “Герена”. Шефовете в Левски са ветропоказатели, а те трябва да бъдат тези, които задават посоката. Едни и същи грешки всяка година. През годините се наслушахме на какви ли не оправдания. На всеки шест месеца се взимат по 10-15 футболисти, сменят се треньорите, но ръководителите са и едни и същи”, коментира Стоилов пред Sportal.

“Тук не става въпрос да обидим някого. Ниското качество на играта е продукт на работата на собственик, ръководител и треньор. В момента Левски е посредствен отбор, който няма шансове да се бори за титлата. Мен и при 3:0 са ме освирквали преди години. Публиката на “сините” иска тръпка, иска шоу, а толкова години Левски няма състав, който да радва феновете си”, допълни още най-успешният наставник в новата история на 26-кратния шампион на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аяжо

    5 3 Отговор
    Човекът казва че сега е момента да се върне ама някои пак се ослушват щото не искат да вадят кинти за свестни футболисти.

    Коментиран от #2

  • 2 КЗЛ

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Аяжо":

    Не бе, човека казва, че всичко е синя мъгла и само се перат едни пари. То не, че преди, когато имаше успехи не перяха пари, но тогава имаше и резултати. А резултатите бяха предимно, защото се купуваха съдии. Не случайно на Уефски им викат ФК „Дузпа“. Нямаше мач без дузпа за тях, а на някой мачове имаше и по 2 и по 3 дузпи. Спомни си! И после, като излезнеха в Европа се виждаше как са печелили титлите. Там пък им излезе името Евро Идиоти. Няма по-идиотски клуб в Европа от Уефски-кенефски. Факт!

    Коментиран от #4, #6

  • 3 гост

    2 1 Отговор
    Закривай!
  • 4 Хаха

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "КЗЛ":

    Много си прост и неосведомен,кои съдии са купувани?При победите срещу Марсилия,Удинезе,Оксер?Или може би Киево?
  • 5 Левскар

    0 0 Отговор
    Мъри вече няма място в Левски като треньор,трябва да се върне само като директор!
  • 6 Евроидиоти

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "КЗЛ":

    Левски с Мъри има четвърфинал в Лига Европа,Евроидиотите отпадат още на жребия,прецедент в световната история!