Last news in Fakti

13 Декември, 2017 14:28 2 143 2

Ибра: Скарах се с Гуардиола заради Меси

  • ибрахимович-
  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • барселона-
  • караница-
  • меси-
  • манчестър юнайтед

"Същото се е случило с Манджукич и Ето'о", твърди Златан

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович за пореден път критикува испанският треньор Пеп Гуардиола, който в момента е начело на Манчестър Сити.

През 2009/10 двамата работиха заедно в Барселона, но след края на сезона шведската звезда премина в Милан заради обтегнати отношения със спеца и многократно го обвини за неуспешния си престой на "Камп Ноу".

Неделното манчестърско дерби (б.р. - 2:1 за Сити на "Олд Трафорд") и последвалия скандал, накараха ветерана още един път да критикува Гуардиола. "Първите шест месеца в Барселона вървяха добре, но след това той промени схемата. Говорих с него и му казах, че заради Лео Меси жертва други играчи, в това число и мен. Отговори ми, че ме разбира, но след това ме остави резерва. Отново и отново...", заяви Ибра.

"След този разговор изобщо не ме погледна. Когато влизах в стаята, той излизаше. Исках среща с него, но все имаше други планове и не можеше. Настояваше на тренировки да ходим само със служебни коли. Един път отидох с Ferrari или Porsche и той незабавно ме осъди. Четох, че същото се е случило с Марио Манджукич и Самуел Ето'о. Гуардиола не е най-лошият треньор, с когото съм работил, но е най-детският. Мъжът е длъжен да се изправя срещу проблемите и да ги решава, не да бяга като страхливец", каза още Ибрахимович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знаещ

    9 6 Отговор
    Много точни думи на Ибрата . Не може един отбор да се съобразява само с един играч независимо кой е той . Това , че Меси е подкрепян по всякакъв начин да вкарва само той за да се състезава с Роналдо беше най-голямата глупост която сътвори Гуардиола , разбира се след схемата "тики така" .

    Коментиран от #2

  • 2 Боримир

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Знаещ":

    Нищо не знаеш,това да не нашия корумпиран футбол.