Last news in Fakti

14 Декември, 2017 13:58 886 0

Меси: Загубата на финала на Световното ми тежи много

  • аржентина-
  • барселона-
  • меси-
  • финал-
  • загуба-
  • тегоба

"Националният отбор на Аржентина ще се промени", обеща нападателят

Звездата на Барселона Лионел Меси даде интервю пред официалния сайт на ФИФА и сподели очакванията си предстоящото догодина световно първенство по футбол в Русия, което може да е последен шанс за него да триумфира с Аржентина.

„Ние ще сме в добра форма, защото все още се развиваме. Трябваше да преминем през нещо, което не очаквахме и не заслужавахме, защото преди това имахме мачове с Венецуела и Перу, които можехме да спечелим лесно. И нямаше да ни се налага да преминаваме през всичко това в края на квалификациите. Имахме четири официални мача с новия селекционер, но националният отбор ще се промени", сподели Меси.

"Болката от загубата на финала преди три години не е отминала. И не зная дали някога ще отмине. Трябва да живеем с това. Тя ще си остане завинаги. Световното е много скъп спомен и горчив такъв заради начина, по който завърши. Но този спомен ще си остане вечно", спомни си аржентинецът за поражението от Германия в Бразилия.

"Ако трябва да бъда честен, никога не съм мислил как ще се чувствам на 30 години. Но сега съм много щастлив с моя личен и професионален живот. Намирам се в добра форма на терена и извън него. Доволен съм от мястото, на което се намирам в момента. Наясно съм, че съм се променил. Човек расте и се променя. С времето израстваш на терена и извън него", завърши нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА